Bestil inden kl 11.00 og få buketten leveret allerede i morgen

Sådan holder dine roser længere

Lige som det gælder tulipaner – og alle vores andre smukke blomster og planter – handler Buketservice med de mest anerkendte kvalitetsgartnerier, der har mange års erfaring på deres område. Så de ved, hvad de har med at gøre, og det sikrer dig de smukkeste og mest holdbare roser.

 

5 gode råd:

  1. Skær stænglerne korrekt. Skær gerne i en vinkel på 45 grader, så har dine roser meget nemmere ved at suge vand fra vasen, og det får selve blomsten på rosen til at holde længere.
    Hvis du også skærer et par centimer af stænglen. Skær gerne af under rindende varmt vand, så rosen suger vand ind og ikke luft.
  2. Fjern bladene fra den del af stænglerne, der er under vand. Hvis du lader bladene sidde på, vil der sprede sig bakterier i vandet, der både lugter og får roserne til at visne og falde sammen før tid.
  3. Roser elsker stuetemperatur om dagen og kølighed om natten. Så derfor, placer ikke dine roser i direkte sol, under stærkt lys derhjemme eller tæt på fx en radiator. 
  4. Giv gerne roserne blomsternæring, der giver smukke blomster og forlænger rosens liv i vasen. Hver gang du skifter vand, det skal helst ske dagligt, så tilsæt også lidt blomsternæring.
  5. Skift vandet hver dag. Husk, at roser har det bedst ved at få varmt vand, ikke kogende, men gerne vandet fra den varme hane. Det varme vand kan nemlig presse luften ud af stilkene, så vandet kan nå helt op i toppen af stænglen og sikre, at blomsten holder sig udfoldet og smuk.

Gratis levering

Prisen er altid inklusiv fragt, så den pris, du ser ved hver enkelt buket, lig med den pris, du betaler ved kassen.

Friskhedsgaranti

Bestiller du inden kl. 11:00, har modtageren buketten næste dag.

Tilføj gratis kort

Skal din buket komme med en personlig besked? Du kan tilføje et personligt kort til din buket - ganske gratis.